Pentru comenzi mai mari de 200 lei transportul este gratuit

Cum Am Început...

Am început activitatea de creștere a păstrăvului în anul 2005, încercând să folosim un potențial fantastic al apei din cele patru izvoare naturale care se găsesc pe teritoriul fermei. Cele patru Izvoare au un debit de apă constant, temperatura constantă 10,5 grade Celsius, iarna - vara, foarte curată (nitriti 0,0), bogată în săruri minerale, optimă pentru creșterea salmonidelor ( păstrăv, somon..).
Cel mai puțin poluant sistem de creștere al păstrăvului din România
Proiectat la cel mai înalt nivel de know-how, pe plan mondial
Producție constantă tot timpul anului, crescut liniștit și fără factori de stres
Nehrănit înainte de vânzare sau procesare, fără hormoni de creștere și conservanți
În anul 2016 am finalizat o investiție în valoare de aprox. 15 milioane de lei, care ne permite să avem o producție de 500 tone păstrăv pe an, crescut în condiții optime, privind calitatea apei, protecția față de boli, începând de la stadiul de icră până la greutatea optimă pentru comercializare.De asemenea am realizat o unitate de procesare a păstrăvului, putând astfel oferi în piață păstrăv procesat în sortimente diferite, de la eviscerat, dezosat, afumat până la file. Toate aceste sortimente pot fi livrate proaspete, pe gheață, ambalate în vid sau atmosferă controlată.
Avem în dotare mașini pentru transportul puietului, a peștelui viu, precum și mașini frigorifice pentru transportul peștelui procesat.Datorită apei de o foarte bună calitate, producem carne de păstrăv curată, cu un gust foarte bun și un aspect plăcut.
© 2022 PĂSTRĂVĂRIA SFĂRAȘ
magnifiercrossmenu